Energia maternă din spatele unui business de suflet

Într-o relație de iubire, încrederea este motorul principal. Iar iubirea maternă este una dintre cele mai puternice surse de energie. Povestea cofetăriei Verona este o poveste de iubire maternă, transpusă într-un limbaj universal: limbajul gustului. De la mamă la fiică și de la doamnele cofetar la mămicile și bunicile care trec pragul cofetăriei Verona, ai sentimentul că aparții unei familii cu tradiție în arta cofetăriei. 

Te invităm să îi scrii mamei tale o scrisoare scrisă de mână. Printr-un gest simplu poți readuce emoția în inima unei ființe fără de care nu am fi aici. Observă-ți gândurile și oferă-i mamei tale o zi ca niciodată, exprimându-ți sentimentele de drag și recunoștință. Pe lângă dulce, tort și flori, mama, ca orice ființă umană, are nevoie să știe că este iubită de familie. Oferă-i acest gest unic pe care să nu-l uite niciodată: o scrisoare scrisă de tine. 

De aceea vrem ca ziua de 8 martie să fie marcată cum se cuvinte, pentru a le aminti mamelor  că tot efortul lor de a crește copii este apreciat și venerat. Mai ții minte mirosul unei scrisori mult așteptate, scrise de mână, înmânate de un poștaș amabil? Iată o altă formă de a ține în viață micile tradiții care dau parfum de epocă unui cartier plin de istorie barocă. 

Arta cofetăriei merge bine cu arta scrisului de mână iar iubirea maternă poate fi exprimată universal. Spune-i că ții la ea, cu cuvintele tale. Surprinde-ne și te vom recompensa cu un spațiu de exprimare. Dulce. 

– ♥ –

Concret: ce să faci pentru ca gestul tău să fie pe deplin recompensat

  • Intră pe pagina de Facebook sau Instagram a Cofetăriei Verona între 5-8 martie și trimite-ne în secțiunea Comentarii a postării despre Ziua mamei, scrisoarea ta către mama. Fă o poză la scrisoare sau scrie pur și simplu textul în Comentariu.  
  • Cele mai frumoase 20 de texte vor apărea pe site-ul nostru: cofetaria-verona.ro iar cei trei câștigători vor fi recompensați cu câte un tort și o bandă magnetică pe care pot scrie scrisoarea către mama pentru a o păstra la vedere mereu și mereu. 

– ♥ –